Voor de verplaatsing naar Hallaar kon Hezewijk geen beroep doen op volgende lijst gekwetsten : Bert Tamblé, Thomas De Fré, Koen Verlooy, Jurgen Michiels, Stef Vandeweyer, Kenneth De Busser, Jan Beirinckx, Tim Carpentier en Joeri Haelen.De thuisploeg nam de eerste vijf minuten meteen het heft in handen wat resulteerde in goed druk zetten , balverovering en creatie van enkele goeie kansen die oa door Witters werden gemist.Bij de eerste echte goeie bezoekende tegenaanval hing de bal dan weeral in de netten via de onvermijdelijke Jef Peeters. 0-1 na zes minuten. Nog geen minuut later voorzet van Jef Peeters op Nick Tamblé en 0-2. Wedstrijd 7 minuten oud en nu al gespeeld ?Hallaar bleef echter goed voetballen en goeie kansen creëren die ofwel door een secuur keepende Kevin Witvrouwen werden gepakt of die door de falende aanvallers naast of over werden getrapt.Na 20 minuten herstelde Hezewijk het evenwicht en kwam ook weer meer dreigen via oa Van Den Eynde, Peeters en Lievens. Net voor de pauze kon Hezewijk op een snelle tegenaanval de nul - drie maken via Tim Lievens en zo hun doelpuntentotaal verhogen tot 41 in elf wedstrijden.Tijdens de rust bleef de licht gekwetste Jan Boeckx in de kleedkamer en werd vervangen door Tim Vervoort.De tweede helft was er een om snel te vergeten. Hallaar probeerde wel maar kon geen kansen versieren buiten wat slecht gerichte afstandsschoten en voor het vertimmerde Hezewijk waar ook nog eens Gastmans met een verrekking uitviel hoefde het niet meer.Zo bleef de ruststand de eindstand en mag Hezewijk zondag thuis Rijmenam ontvangen.Hopelijk worden een aantal spelers deze week terug fit bevonden want het lijstje beschikbare spelers is wel erg kort geworden.